Güncel Haberler

Erdoğan ‘Kabine’ sonrası hedef gösterdi: Kemal Kılıçdaroğlu cevap verdi! – Son dakika siyasi haberler

ErdoğanKabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada KılıçdaroğluAdını anmadan şu sözlerle onu hedef aldı:

“Ana muhalefet partisinin görevden alınan eski genel başkanının Türk Evi’ne neden bu kadar üzüldüğünü açıkçası anlayamıyoruz. Türk Evi 85 milyon insanındır ve 85 milyon insanın gurur kaynağıdır. Kapısı tüm bireylere açıktır. Biz bunda suçlanacak, eleştirilecek bir şey görmüyoruz. Türkiye’nin başarılarına sevinmeliyiz, bunun yerine bundan rahatsız olanları milletimize gönderelim.

KılıçdaroğluErdoğan’ın sözlerine hesaplı yanıt verdi “Devleti günahlarınıza ortak etmekten vazgeçin ve muhalefette taraftar aramayı bırakın(!)” Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Ne CHP ne de bu insanlar sana ortak bulamaz!” dedi.

“MÜDÜR YARDIMCISI SÖYLEYİN AMA…”

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

“Türkiye’ye ait olan ve devletimizin onurlandırdığı her şeyle gurur duyuyoruz.

Ama Saray’daki kişi kendisini Devlet zannediyor ve bireysellik yanılsamalarıyla yaptığı hatalardan dolayı Devleti suçlamaya devam ediyor! Geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da yapılan her hatanın hesabını vermek hem vatandaşın hem de CHP’nin görevidir!

Erdoğan yine gerçekleri algılarla değiştirmeye başladı; New York’taki Türk Evi’nden rahatsız olduğumuzu söyledi. Anlaşılan onun yaptığı her şeye göz yumanlar, karşı çıktığımız yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarını görmeyen ona sonsuz bir güç hissi vermiş!

Erdoğan iyi bilmelisiniz ki Kemal Kılıçdaroğlu ismi normal bir isim olabilir ama yaptığınız ve yapacağınız her hatadan sizi sorumlu tutacak birisi!

Devrik lider diyorsunuz, Sayın Kemal diyorsunuz ama ‘yolsuzluk yaptı, çaldı, devlet malını dostlarına, akrabalarına verdi’ demezsiniz…

Sen milletin vicdanında mağlup bir adamsın…

Günahlarınıza devleti ortak etmekten, muhalefette yandaş aramaktan vazgeçin(!).

Ne CHP ne de bu insanlar sana ortak bulamaz!

Unutmayın CHP son kaledir, ilk direniş olduğunu da unutmayın…

Nefesim her zaman boynunda olmaya devam edecek!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu